Διαμονή

Το τέλειο μέρος για να μείνετε

Στούντιο

Μέχρι 3 Άτομα
Το Villa Alexander διαθέτει 5 μοντέρνα και πολυτελή στούντιο, τα οποία έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2017. Τα στούντιο είναι 25 τ.μ. και διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ-κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 ενήλικες. Προαιρετικά, μπορεί να προστεθεί και κούνια για μωρό. Όλα τα στούντιο έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Διαμέρισμα Δύο Υπνοδωματίων

Μέχρι 4 Άτομα
Το Villa Alexander προσφέρει 5 ευρύχωρες μεζονέτες διαμερίσματα, με εμβαδόν μεταξύ 70-85 τ.μ. Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκονται δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια (ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια) και ένα μπάνιο

Superior Διαμέρισμα Δύο Υπνοδωματίων

Μέχρι 6 Άτομα
Το Villa Alexander διαθέτει 2 ευρύχωρα Superior διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Τα διαμερίσματα είναι πάνω από 90 τ.μ. και διαθέτουν μεγάλο σαλόνι με δύο κρεβάτια, κουζίνα, 2 μπάνια, δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί παιδικό κρεβατάκι ή επιπλέον κρεβάτι. Όλα τα διαμερίσματα έχουν τόσο μπαλκόνι όσο και βεράντα με θέα στη θάλασσα.